Skip to content

Search Results

No Results

    Recently Viewed

      Listening...

      Sorry, I don't understand. Please try again

      1. Romania/
      2. Inovaţie/
      3. Sănătate/
      4. Neuroştiinţe
      JJIM Images/JJ_BodyIllustration_Interior_Organ_BrainProfile_Colorway03 8.32.53 AM.jpg

      Neuroştiinţe

      Bolile neuropsihice reprezintă cea mai importantă povară medicală în ţările industrializate şi se preconizează că incidenţa acestor boli va creşte în mod substanţial în alte regiuni ale lumii, pe măsura îmbunătăţirii standardului de viaţă.

      Misiunea noastră este să transformăm viaţa fiecărui pacient afectat de boli ale sistemului nervos central înainte de deteriorarea ireversibilă şi să îmbunătăţim standardul global de ameliorare a durerii.

      Ca lider în neuroştiinţe, noi, în cadrul companiei Janssen, ne concentrăm pe dezvoltarea medicamentelor ce se adresează cogniţiei, dispoziţiei, psihozelor şi durerilor cronice moderate până la severe. Având la bază capacităţile şi infrastructura necesară pentru descoperirea, dezvoltarea şi cercetarea rezultatelor, vom continua să ne perfecţionăm expertiza prin cercetare internă şi colaborări externe.

      Cunoaşterea ştiinţifică progresează

      Codul ADN, la fel ca un cod computerizat, poate conţine erori care fac să apară disfuncţionalităţi în organism. Progresele ştiinţifice sporesc înţelegerea noastră în ceea ce priveşte corpul uman - de la descifrarea structurii ADN-ului şi interpretarea textului său, până la înţelegerea erorilor din codul nostru genetic, care pot determina apariţia bolilor cerebrale, precum boala Alzheimer.

      Biologii care activează în cadrul unor organizaţii de cercetare, universităţi sau companii farmaceutice se confruntă cu o provocare constantă de a transforma această cunoaştere extinsă în noi tratamente eficiente pentru reducerea suferinţelor a milioane de oameni la nivel global.

      Eliberarea eficientă a medicamentelor

      Dacă medicamentele nu sunt luate la timp, acest lucru poate afecta eficacitatea. Progresele recente în formularea medicamentelor ajută la depăşirea acestei probleme. Comprimatele cu eliberare prelungită a medicamentului în decurs de 24 de ore pot transforma viaţa pacienţilor, deoarece nu mai este nevoie să îşi amintească să ia mai multe comprimate în fiecare zi pentru ca simptomele să nu revină.

      Date pe scurt

      • Corpul omenesc conţine milioane de celule nervoase care, în doar o secundă, pot transporta mesaje de zece ori între degetele de la picioare şi creier.
      • Boala Alzheimer este cea mai frecventă formă de demenţă: aproximativ 60% din toţi pacienţii cu demenţă suferă de boala Alzheimer.
      • Contrar credinţei populare, schizofrenia nu este acelaşi lucru cu tulburarea de identitate disociativă sau personalitatea multiplă. Mai degrabă se referă la o perturbare a echilibrului obişnuit dintre emoţii şi gândire.